GENÇ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ İFTARDA BULUŞTU

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Sosyal Komisyon ve Gençlik Komisyonu düzenlediği iftar organizasyonunda genç meslektaşları ile bir araya geldi.

İMO Bursa Şubesi Sosyal Komisyon ve Gençlik Komisyonu üyeleri Nev-i Çeşni’de düzenlenen iftarda buluştu. Genç inşaat mühendislerini Ramazan ayında meslektaşlarıyla buluşturan etkinliğe üyeler aileleri ile katıldı.

Organizasyonu düzenleyen Komisyon üyelerine ve katılan meslektaşlarına teşekkür eden İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atilla Erdem, konuşmasında Şube olarak gençlere yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. İnşaat mühendisleri için Oda’nın ikinci evleri olması gerektiğini belirten Erdem, genç meslektaşlarını Şubeye davet etti. Meslektaşlarının sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını vurgulayan Erdem, “Odamıza uğrayıp mutlaka fikirlerinizi bize iletin. Şubemizde Serbest Kürsü etkinliği düzenledik. Önümüzdeki aylarda yeniden düzenleyeceğiz. Bu etkinliklerimize katılıp sorunlarınızı bizlerle paylaşın. Bir araya gelerek çözüm için yeni yolları birlikte belirleyelim” dedi.

Katılımın yoğun olduğu organizasyonda genç mühendisler Oda Başkanı Serdar Atilla Erdem, Sosyal Komisyon ve Gençlik Komisyonuna memnuniyetlerini ilettiler.

  • İMO Bursa Şubesi Genç Meslektaşlarını İftarda Buluşturdu (1).JPG
  • İMO Bursa Şubesi Genç Meslektaşlarını İftarda Buluşturdu (2).JPG
  • İMO Bursa Şubesi Genç Meslektaşlarını İftarda Buluşturdu (3).JPG
  • İMO Bursa Şubesi Genç Meslektaşlarını İftarda Buluşturdu (4).JPG
  • İMO Bursa Şubesi Genç Meslektaşlarını İftarda Buluşturdu (5).JPG

  

 

 

 




Güncel Haberler Diğer Yıllar

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası